Aerodrom Maribor Letališka cesta 10, 2312 Orehova vas

Izjava o zasebnosti

Aerodrom Maribor se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča zmogljivo in varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto portala Aerodrom Maribor ter upravlja zbiranje in uporabo podatkov. Z uporabo spletnega mesta Aerodrom Maribor soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Aerodrom Maribor zbira osebne prepoznavne podatke, kot so e-poštni naslov, ime, domači ali službeni naslov ali telefonska številka. Aerodrom Maribor zbira tudi anonimne demografske podatke, ki jih ni mogoče povezati z vami, kot so poštna številka, starost, spol, zanimanja in hobiji.

Portal Aerodrom Maribor samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi napotitvenih spletnih mest. Aerodrom Maribor te informacije uporablja za izvajanje storitve, za ohranjanje kakovosti storitve in za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta Aerodrom Maribor.

Ne pozabite: če neposredno razkrijete prepoznavne ali občutljive podatke na javnih oglasnih deskah portala Aerodrom Maribor, lahko te podatke zbirajo in uporabljajo drugi. Opomba: Aerodrom Maribor ne prebira vaše osebne spletne komunikacije.

Aerodrom Maribor vas poziva, da preberete izjave o zasebnosti spletnih mest, ki jih obiščete s portala Aerodrom Maribor, da boste razumeli način zbiranja, uporabe in skupne rabe vaših podatkov na teh spletnih mestih. Aerodrom Maribor ne odgovarja za izjave o zasebnosti ali drugo vsebino na spletnih mestih izven spletnega mesta Aerodrom Maribor in družine spletnih mest Aerodrom Maribor.

Uporaba osebnih podatkov

Aerodrom Maribor zbira in uporablja vaše osebne podatke za pravilno izvajanje spletnega mesta Aerodrom Maribor in ponujanje zahtevanih storitev. Aerodrom Maribor vas z osebnimi prepoznavnimi podatki tudi obvešča o drugih izdelkih ali storitvah, ki so na voljo na spletnem mestu Aerodrom Maribor in pridruženih spletnih mestih. Aerodrom Maribor lahko stopi v stik z vami, ko izvaja mnenjske raziskave o trenutnih storitvah ali morebitnih novih storitvah, ki bodo morda na voljo.

Aerodrom Maribor ne prodaja in ne daje v najem ali zakup svojih seznamov strank drugim podjetjem. Aerodrom Maribor lahko občasno stopi v stik z vami v imenu zunanjih poslovnih partnerjev v zvezi z določeno ponudbo, ki bi vas utegnila zanimati. V teh primerih vaših osebnih prepoznavnih podatkov (e-pošta, ime, naslov, telefonska številka) ne posreduje drugemu podjetju. Portal Aerodrom Maribor lahko podatke izmenja z zaupanja vrednimi partnerji, ki mu pomagajo pri izvajanju statistične analize, pošiljanju e-pošte ali navadne pošte, ponujanju podpore strankam ali urejanju dostave. Vsem tem drugim podjetjem je prepovedano uporabljati vaše osebne podatke v druge namene, razen za zagotavljanje teh storitev portalu Aerodrom Maribor; poleg tega morajo ohraniti zaupnost teh podatkov.

Aerodrom Maribor ne uporablja ali razkriva občutljivih osebnih podatkov, kot je rasa, vera ali politična pripadnost, brez vašega izrecnega dovoljenja.

Aerodrom Maribor sledi spletnim mestom in stranem, ki jih obiskovalci obiščejo znotraj portala Aerodrom Maribor, in tako ugotovi, katere storitve portala Aerodrom Maribor so najbolj priljubljene. S temi podatki portal Aerodrom Maribor ponuja prilagojeno vsebino in oglase za stranke, ki pokažejo, da jih zanima določeno področje.

Spletna mesta Aerodrom Maribor vaše osebne podatke brez opozorila razkrijejo le, če to zahteva zakonodaja ali v dobronamernem prepričanju, da je to potrebno za: (a) delovanje v skladu z zakonodajo ali pravnimi postopki na portalu Aerodrom Maribor ali mestu; (b) ščitenje in varovanje pravic ali lastnine portala Aerodrom Maribor; in za (c) delovanje v nujnih okoliščinah za varovanje osebne varnosti uporabnikov portala Aerodrom Maribor ali javnosti.

Uporaba piškotkov

Spletno mesto Aerodrom Maribor vam s piškotki pomaga prilagoditi spletno izkušnjo. Piškotek je besedilna datoteka, ki jo na trdi disk postavi strežnik spletnih strani. S piškotki ni mogoče zaganjati programov ali dostavljati virusov v računalnik. Piškotki so enolično dodeljeni vam, bere pa jih lahko le spletni strežnik v domeni, ki je izdala piškotek za vas.

Eden od prvotnih namenov piškotkov je, da vam pomagajo prihraniti čas. Namen piškotka je, da spletnemu strežniku sporoči, da ste se vrnili na določeno stran. Če npr. prilagajate strani portala Aerodrom Maribor ali se registrirate na spletnem mestu ali v storitvah portala Aerodrom Maribor, piškotek portalu Aerodrom Maribor pomaga, da se spomni vaših določenih podatkov, ko ga naslednjič obiščete. S tem je poenostavljen postopek beleženja osebnih podatkov, kot so naslovi plačnika, naslovi za dostavo itd. Ko se vrnete na isto spletno mesto Aerodrom Maribor, se lahko podatki, ki ste jih prejšnjič vnesli, obnovijo; tako zlahka uporabljate funkcije portala Aerodrom Maribor, ki ste jih prilagodili.

Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko svoj brskalnik po navadi nastavite tudi tako, da bo zavrnil piškotke, če to želite. Če izberete zavračanje piškotkov, ne boste mogli v celoti izkusiti interaktivnih funkcij storitev portala Aerodrom Maribor ali spletnih mest, ki jih obiščete.

Varovanje osebnih podatkov

Aerodrom Maribor ščiti vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Osebne prepoznavne podatke, ki jih navedete v računalniških strežnikih, Aerodrom Maribor ščiti v nadzorovanem, varnem okolju, kjer so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Ko so osebni podatki (kot je številka kreditne kartice) preneseni na druga spletna mesta, so pri tem zaščiteni s šifriranjem, kot je protokol SSL (Secure Socket Layer).

Spreminjanje te izjave

Aerodrom Maribor bo to izjavo o zasebnosti občasno posodobil, da bo odražala izkušnje podjetja in strank. Aerodrom Maribor vas poziva, da redno pregledujete to izjavo, da boste na tekočem, kako Aerodrom Maribor ščiti vaše podatke.

Podatki za stik

Aerodrom Maribor vas vabi k pošiljanju komentarjev v zvezi s to izjavo o zasebnosti. Če mislite, da portal Aerodrom Maribor ne upošteva te izjave, se obrnite na portal Aerodrom Maribor na naslovu info@strokahosting.net. Potrudili se bomo, da čim prej ugotovimo in odpravimo težavo.